/Snorkeprodukter
Snorkeprodukter 2019-03-11T14:56:32+00:00

Velkommen til Avenue Trading ApS

Bestil vores produkter via vores email: mail@avenuetrading.dk

Wrist Band™ SnoreStopper W-308

SnoreStopper Wrist Band™er udrustet med en gruppe chips, eller brikker, som er designet til at fungerer sammen med medicinske elektroakupunkturpunktur fra Orienten. Produktet er udrustet med en lille mikrofon som kan identificere snorkelyde.

Når lydene langsomt bliver højere og gentages et par gange, aktiveres produktet. Et mildt elektrisk stød frigives, og stimulerer de motoriske nerver – anvenderen ændrer herefter sovestilling uden at vågne. Ændring af sovestilling reducerer snorken markant.

PRIS: 249 ,-

BESTIL VIA MAIL: MAIL@AVENUETRADING.DK

SnoreStopper Hgs-25 3 Pack

Snorkeskinnen SnoreStopper™ Original benyttes mod at skære tænder om natten, kæbespændinger og mod snorken. Snorkeskinnen skal formes efter dine egne tænder for at øge komforten, sikre at du ikke taber skinnen mens du sover og samtidigt øge sandsynligheden for en positiv effekt. SnoreStopper™ Original holder din underkæbe på plads således dine luftveje er lige så åbne som i dagligdagen hvor du trækker vejret normalt. Vi anbefaler at du sover med skinnen hver nat og udskifter den en gang om måneden.

PRIS: 499 ,-

BESTIL VIA MAIL: MAIL@AVENUETRADING.DK

SnoreStopper DreamMate™

På håndleddet er det 3 specifikke akupunkturpunkter som omslutter en “gyldent triangel”. Når Dreamate™ bruges på håndleddet, sendes der små elektriske pulsstød som stimulerer disse akupunkturpunkter. Dette sørger for forbedret blodcirkulationen som fører til at stresset lettes og du vil sove bedre.

  • En naturlig metode for forbedret søvn kvalitet
  • Specielle elektriske pulsstød som stimulere søvnrelateret akupunkturpunkter
  • Mikromotormassage beroliger kroppen
  • Den naturlige biologiske klokke kan trænes og vedligeholdes ved regelmessig brug.

PRIS: 249 ,-

BESTIL VIA MAIL: MAIL@AVENUETRADING.DK

HVEM ER VI ?

Avenue Trading er en online salgsplatform, som fokuserer på at sælge kvalitetsprodukter til en lav pris. Vores hovedkontor er placeret i København, mens vores lager er placeret i Malmø, Sverige.  Vi sender dagligt ordrer til kunder i hele verden, og har en stor erfaring med E-commerce og international handel.

Selskabet blev startet i 2010, og har sidenhen fået nye ejere. Vores mål er at skabe en solid og ærlig forretning.

Vi har siden 2010 betjent mere end 50.000 kunder worldwide! Vi tilbyder en 30 dages garanti på mange af vores produkter, og sørger for at levere bedst mulig kundeservice. Så hvis du oplever problemer med produktet eller bestillingen, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores e-mail er: mail@avenuetrading.dk